Wotan

Wotan, avagy a germánok már a spájzban vannak!

Szponzorált linkek

Hírdetések

Címkék

Friss topikok

  • Ágoston László: www.wotan.hu ti ennek a blogja vagytok? (2010.06.05. 00:35) Sablon
  • Svábbűnözés: Vegyük észre hogy ezeket az ordas eszméket szinte kizárólag a harmadik-negyedikgenerációs svábok g... (2008.01.06. 19:25) Hunyjunk szemet Hunnia felett

Archívum

Az élet vér, a vér élet

2007.04.24. 15:48 Wotan

Nem, nem kedves olvasóm, nem vámpírokról, Drakuláról fogok írni, hanem csak arról, hogy ma a Corvinus Egyetemen egészségnap volt, mely keretén belül különböző vizsgálatokon vehetett részt az ember fia.

Az egész rendezvény az "Egy csepp figyelem" nevü alapítvány gondozásában került megrendezésre, bőkezű szponzorok hathatós támogatása mellett.

Sajnos beleringattam magam az ábrándba, hogy Erős Antónia fogja megmérni a vércukorszintemet, de hát a kedves orvostanhallgató csajszik sem voltak rossz meglepetések.

Üröm az örömben, pár hallgatótársamról most derült ki, hogy cukorbeteg és elég drasztikus változtatásokat kell eszközölniük életmódjukon, maximum most azzal lehetne vigasztalni őket, hogy jobb hogy diagnosztizálták, mintsem visszafordíthatatlan szövödmények keletkezzenek szervezetükben.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: cukorbetegség egészség vér

A bejegyzés trackback címe:

https://wotan.blog.hu/api/trackback/id/tr7762929

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Download site 2019.05.01. 11:59:02

Cipro pregnancy category - quorand

Trackback: Emagrecer homens 2018.04.15. 00:32:42

A 15 legjobb időutazós film - Power szerint - Smoking Barrels

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása